'DE L'HORTA A LA COCINA' En HABITUAL les verdures són protagonistes gràcies al diàleg permanent que mantenim amb un grup de productors locals. Les nostres hortes estan en la pedania valenciana de Mahuella i els seus voltants.

MENÚ 1

AL CENTRO DE MESA

Mozzarella rellena de “esgarraet” y gratinada
Ensaladilla de confit de pato y manzana verde
Croqueta al pesto, tomate y rúcula
Berenjena asada con salsa holandesa y piñones

A ELEGIR COMO PLATO INDIVIDUAL

Se elegirá uno de los segundos para todo el grupo con antelación. La cocina puede proponer solo uno de los dos platos si no cuenta con tiempo suficiente.

Pluma ibérica con berenjena asada y estofada y quinoa
o
Merluza de pincho asada a la llama con caponata siciliana

POSTRES AL CENTRO

Carrot cake “Habitual”
Torrija caramelizada con helado mantecado.

BODEGA INCLUIDA (agua, refrescos, cerveza, vino blanco, vino tinto y café)

45€ IVA incluido

La confirmación del menú debe hacerse con, al menos, una semana de antelación a la fecha del evento.

Los menús pueden sufrir variaciones por la temporalidad del producto. Siempre se mantendrá la estructura del menú.

MENÚ 2

AL CENTRO DE MESA

Mozzarella rellena d´esgarraet con alioli suave gratinado.
Ensaladilla de bacalao, patata y verduras asadas.
Rillet (paté cremoso) de atún con pan sardo y salsa tártara.
Alcachofas en escabeche, altramuces y cacao del Collaret.

SEGUNDO INDIVIDUAL A ELEGIR

Se elegirá uno de los segundos para todo el grupo con antelación. La cocina puede proponer solo uno de los dos platos si no cuenta con tiempo suficiente.

Paletilla de cabrito lechal asada, cebolleta y puré de patata.
o
Corvina a la espalda, judías verdes y vinagreta de piel de limón.

POSTRES AL CENTRO

Merengue de limón, caramelo, avellanas y pasión.
Brioche asado y empapado con biscuit glacé de leche merengada.

BODEGA INCLUIDA (agua, refrescos, cerveza, vino blanco, vino tinto y café)

55€ IVA incluido

La confirmación del menú debe hacerse con, al menos, una semana de antelación a la fecha del evento.

Los menús pueden sufrir variaciones por la temporalidad del producto. Siempre se mantendrá la estructura del menú.

IDEES PER A COMPARTIR

FREDS
Ensaladilla rusa “Ricard Camarena” 9.80€ 5.30€
Ensalada d’abadejo, creïlla i verdures torrades 11.90€ 7.50€ 
Carlotes torrades, coco i salmó fumat a casa 11.90€ 7.50€ 
Ensaladilla de confit d’ànec i poma verda 12.50€ 8.20€
Cebas torrades, manteca de anxoves i ametles 12.50€ 7.90€
Rillette (paté cremós) de tonyina i salsa tártara 14.40€ 8.50€
Steak tartare estil “Vitello Tonnato” 13€ 8€
CALENTS
Bunyol cremós d’abadejo 2.50€/ud
Croqueta al pesto, tomata i rúcula 2.20€/ud
Mozzarella farcida d’esgarraetamb allioli suau gratinat 4.50€/ud
Carxofa en escabetx, tòfona negra, tramusos i cacau del Collaret 16.50€
Albergina torrada amb salsa holandesa i pinyons 11.50€ 6.50€
Albergina torrada amb salsa holandesa i pinyons 11.50€ 6.50€
Piadina margarita, pesto, mozzarrella i tomata 9.80€
Pastela marroquí de corder “HABITUAL” 13.20€  
Tarta templada de tomata pera en conserva i mozzarella de búfala 14.80€/ud
 

Media Ración

ACABEM AMB UN PLAT SOLS PER A TÚ

Menestra de verdures en escabetx suau 12.50€
Hamburguesa mediterrnea, tomata seca, feta i mahonesa 13.50€
Corvina a la espatla, bajoqueta i vinagreta de llima 16.50€
Lluç de rosta a la flama, caponata escalivada i suc de tomata seca 14.20€
Parpatana de tonyina, fenoll torrat, salsa de tomata i tàrtara 16.50€
Costella d’angus torrada i fumada, puré de creïlla i sul al pebre 21€
Ploma ibèrica amb albergina torrada i estofada i quinoa 17.50€
Solomillo de vaca galega, manteca negra i terrina de creïlla i bacon 19€
Paletilla de cabrito lechal, asada, cebolleta y puré de patata 18€
Canelons casolans de pollastre a l’ast 13.80€
Raviolis de rabo de bou en el seu suc, parmesà, xampinyó i rúcula 14.90€

LA NOSTRA PART MÉS DOLÇA

Flam cremós de vainilla de Madagascar i mel de canya 5.90€
Merengue de llima, caramel, avellanes y fruita de la passió 7.50€
Tarta de formatge, cremós de gelat de galeta i macadamias 13€
Llesca amb ou caramelitzada amb gelat de mantecao 7.90€
Carrot cake “HABITUAL” 7.50€
Bescuit de xocolata XXL 8€
Brioche torrat i empapat amb biscuit glacé de llet merengada (per a 2-3 persones. 10 min) 13.20€
Carabassa torrada, farcida de flam de carabassa, merengue i crema de llima (per a dos persones) 9.50€
Tradicional pastís de ametla amb merenga i gema tostada 9.50€

MENÚ DE MIGDIA 

 

 

ENTRANTS (al centre)

Gaspatxo, formatge feta, croutons i alfàbega.
Ensalada Waldorf de apibola i poma.
Ensaladilla de creïlla adobada amb pollastre, quicos i cremós de dacsa.

 

PRINCIPAL (a triar)

Carrillera de porc ibèric, brócoli i salsa holandesa.
o
Coca de caballa, tomata, escarola i vinagreta de fruits secs.

 

POSTRE (a triar)

Biscuit glacé de turró i cacau garrapinyat.
o
Maduixes, galeta i coco.

17.50€ (Sense beguda . IVA inclòs)
De dilluns a divendres. NO FESTIUS.
Es servirà per taula completa.

 

VINS NEGRES:

ALICANTE:

 
El Sequé 2014 (Monastrell) 24€

BIERZO:

 
Castro de Valtuille Joven  2015 (Mencía) 17€

PRIORAT:

 
Clos Dominic Vinyes baixes 2013 (Garnacha, Cariñena, Cabernet Sauvignon) 29€

JUMILLA:

 
El Molar 2015 (Garnacha) 19€

RIBERA DEL DUERO:

 
Matanegra Roble, 2014 (Tempranillo) 18€
Pago Capellanes Crianza 2014 (Tempranillo) 29€
Viña Sastre crianza 2013 (Tempranillo) 24€
Alonso del Yerro 2012 (Tempranillo) 28€

RIOJA:

 
Hado 2013 (tempranillo) 18€
Viñas de Gaín 2015 (tempranillo) 24€
San Vicente 2012 (Tempranillo) 48€
Contino Reserva 2010 (Tempranillo) 30€
   

TORO:

 
Pintia 2011 (Tinto de toro) 44€
Victorino 2013 (Tinto de toro) 49€

VALENCIA:

 
Venta del Puerto nº18 2011 (Cabernet sauvignon, Merlot, Syrah y Tempranillo) 18€
La Garnacha de Mustiguillo 2015 22€
Rafa Cambra Uno 2015 (Monastrell) 24€
Maduresa 2010 (Mandó, Syrah, Monastrell) 25€
Finca Terrerazo 2014 (Bobal) 30€
Quincha Corral (Bobal) 60€

V.T CASTILLA Y LEON:

 
   
Mauro VS 2011 (Tempranillo) 75€

UTIEL REQUENA:

 
Finca San blas 2012 (Bobal) 21€

VINS ROSATS:

PENEDÉS:

 
Gramona Moustillant Rosat (Syrah, Merlot) 15€

VINS BLANCS:

 

 
   

ALICANTE:

 
Enrique Mendoza 2016 (Chardonnay) 18€

PENEDÉS:

 
Gramona Gessami 2015 (Muscat, S.Blanc y Gewursztraminer) 21€
Atrium 2014 (Chardonnay) 18€

RIAS BAIXAS:

 
Tricó 2013 (Albariño) 21€
Quinta do Cosuelo 2015 (Albariño, Caíno blanco, Loureiro, Treixadura) 21€

RIOJA:

 
Luis Cañas 2015 (Viura, Malvasía) 17€
Jose Pariente  2015 (Verdejo) 17€
Pie Franco 2015 (Verdejo) 22€
Belondrade y Lurton 2014 (Verdejo) 38€
Louro do Bolo 2015 (Godello) 20€

VALENCIA:

 
Flor de Alejandría 2015 (Moscatel de Alejandría) 17€
Mestizaje 2015 (Merseguera, Viognier, Malvasía y Macabeo) 18€
Finca Calvestra 2015 (Merseguera) 25€

UTIEL REQUENA:

 
Impromptu 2015 (Sauvignon Blanc) 26€

RIBEIRO

 
Finca Viñoa 2014 (Albariño, Godello, Treixadura, Loureira) 21€

ESPUMOSOS:

CAVA:

 
Castellroig Brut Nature 17€
Tamtum Ergo rosé 2014 26€
Gramona Imperial B.N. 2011 25€
Agusti Torelló Barrica 2010 27€
Recaredo Brut de Brut 2007 26€

CHAMPAGNE:

 
Roederer brut premier 3/8 35€
Moet Chandon Imperial 49€
Roederer brut premier 58€
Bollinger Special Cuvee 65€
Roederer rosé 68€
Krug Grande Cuvee 170€

DOLÇOS:

Recondita Armonía 2013 (Monastrell) 5€ copa
Casta diva cosecha miel 2013(Moscatel de Alejandría) 5€ copa
Px Lustau 5€ copa
Oporto Niepoort 10 años 9,50€ copa

GENEROSOS:

Manzanilla Colosía 3.50€ copa
Manzanilla La Sacristía 6,50€ copa
Fino Dos Palmas 6,50€ copa
Palo Cortado Fernando de Castilla 7€ copa
Amontillado Tio Diego 5,50€ copa

GAUDIX AMB ELS NOSTRES CÓCTELS…