'DE L'HORTA A LA COCINA' En HABITUAL les verdures són protagonistes gràcies al diàleg permanent que mantenim amb un grup de productors locals. Les nostres hortes estan en la pedania valenciana de Mahuella i els seus voltants.

COPA A COPA:

ESPUMOSO:

Copa Botella
AT Roca Rosat 2014
Macabeo, Monastrell
D.O. Penedés
Bodega Agustí Torelló Roca
5.5€ 24€

BLANCO:

Copa Botella
La Ola del Melillero
Pedro Ximénez, Moscatel de Alejandría
D.O. Sierra de Málaga
Bodega Victoria Ordóñez
4.5€ 23€
Finca Vilallops
Xarel-lo, Xarel-lo Vermell
D.O. Penedés
Bodega Finca Viladellops
6.5€ 32€
Zarate 2016
Albariño
D.O. Rías Baixas
Bodega Zarate
4€ 22€

TINTO:

Copa Botella
Finca Meixeman 2014
Mencía
D.O. Ribeira Sacra
Bodega Guímaro
5.5€ 30€
Finca Vilallops
Xarel-lo, Xarel-lo Vermell
D.O. Penedés
Bodega Finca Viladellops
6.5€ 32€
El Pedal
Tempranillo
D.O. Ca Rioja
Bodegas y Viñedos Hermanos Hernáiz
3.5€ 19€
La Garnacha de Mustiguillo
Garnacha
D.O.P. El Terrerazo
Bodega Mustiguil
4.5€ 24€

ESPUMOSOS:

ESPUMOSOS NACIONALES:

Botella
Celler Batlle Brut Gran Reserva 2005
Xarel·lo, Macabeu
D.O. Cava
Bodega Gramona
68€
Colet Assemblage 2013
Pinot Noir, Chardonnay
D.O. Classic Penedés
Bodega Colet
36€
Minipuça 2016
Xarel-lo
Vino de España (Tarragona – Cataluña)
Bodega Vinyes Singulars
27€
Recaredo Finca Del Serral Vell 2007
Xare-lo, Macabeo
D.O. Cava
Bodega Recaredo
36€
Sabaté i Coca Brut Reserva Familiar 2010
Xare-lo
D.O. Cava
Bodega Castellroig
51€
Vegalfaro Reserva Brut Nature
Chardonnay, Macabeo
D.O. Cava
Bodegas Vegalfaro
29€

ESPUMOSOS INTERNACIONALES:

Botella
Krug Grande Cuvèe
Pinot Noir, Chardonnay y Pinot Meunier
A.O.C. Champagne
Productor Krug
170€
Moet & Chandon Imperial
Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay
A.O.C. Champagne
Productor Moët & Chandon
49€
La Closerie Les Beguines
Pinot Meunier
A.O.C. Champagne
Productor Jérôme Prévost
89€
Louis Roederer Rosé 2010
Chardonnay, Pinot Noir
A.O.C. Champagne
Productor Louis Roederer
68€
Soalheiro Brut
Alvarinho
D.O.C. Vinho Verde
Productor Quinta do Soalheiro
32€
Vegalfaro Reserva Brut Nature
Chardonnay, Macabeo
D.O. Cava
Bodegas Vegalfaro
29€

BLANCOS INTERNACIONALES:

ALEMANIA:

Botella
Gunderloch Nackenheim 2013
Riesling
Rheinhessen
Productor Gunderloch
31€

FRANCIA:

Botella
Antoine Jobard Meursault Blagny 1er Cru 2013Chardonnay
Chardonnay
Appelattion Meursault 1er Cru Controlle (Borgoña)
Productor Antoine Jobard
120€
Leon Beyer 2014
Gewursztraminer
A.O.C. Alsace
Productor Leon Beyer
29€

ITALIA:

Botella
Jermann Pinot Grigio 2016
Pinot Grigio
I.G.T. Venecia Giulia
Productor Jermann
37€

PORTUGAL:

Botella
Contraste
Rabigato, Viosinho, Codega
D.O.C. Douro
Productor Conceito Vinhos
26€
Primus 2013
Encruzado y otras
D.O.C. Dao
Productor Quinta Da Pellada
56€

DULCES:

  Copa
Recondita Armonía 2013 (Monastrell) 5€
Casta Diva cosecha miel 2013(Moscatel de Alejandría) 5€
Px Lustau 5€
Oporto Niepoort 10 años 9,50€

GENEROSOS

  Copa
Manzanilla Colosía 3.50€
Manzanilla La Sacristía 6,50€
Fino Dos Palmas 6,50€
Palo Cortado Fernando de Castilla 7€
Amontillado Tio Diego 5,50€

GENEROSOS:

ESPUMOSO:

Copa
Amontillado 30 V.O.R.S.
Palomino Fino
D.O. Jerez – Sherry – Xérès
Bodega Tradición
8€
Fino en rama Tio Pepe 2016
Palomino Fino
D.O. Jerez – Sherry – Xérès
Bodega González Byass
4€
Manzanilla Pasada Maruja
Palomino Fino
D.O. Manzanilla San Lucar de Barrameda
Bodegas Juan Piñero
7€
Oloroso El Cerro
Palomino Fino
MIRAR EN ETIQUETA
Bodega Callejuela
7€
Palo cortado Fernando de Castilla
Palomino Fino
D.O. Jerez – Sherry – Xérès
Bodegas Rey Fernando de Castilla
7€

BLANCOS NACIONALES:

ANDALUCÍA:

Botella
Ojo de Gallo 2015
Palomino Fino
Vino de España (Cádiz)
Bodegas José Estévez
28€

CASTILLA Y LEÓN:

Botella
Barco del Corneta 2014
Verdejo
VdT Castilla y León
Bodega Barco del Corneta
29€

CATALUÑA:

Botella
Edetaria 2012
Garnacha
D.O. Terra Alta
Bodega Edetária
32€
Taleia 2014
Sauvignon Blanc, Semillon
D.O. Costers del Segre
Bodega Castell d´Encús
35€

COMUNIDAD VALENCIANA:

Botella
Finca Calvestra 2015
Merseguera
Vino de España (Valencia)
Bodega Mustiguillo
25€
Monte Diva 2013
Moscatel
Vino de España (Alicante)
Bodega Guitierrez de la Vega
22€

GALICIA:

Botella
As Sortes 2015
Godello
D.O. Valdeorras
Bodega Rafael Palacios
52€
Coto de Gomariz 2015
Treixadura, Godello, Loureiro, Albariño
D.O. Ribeiro
Bodega Coto de Gomariz
27€
Do Ferreiro Cepas Viejas 2015
Albariño
D.O. Rías Baixas
Bodega Gerardo Méndez
42€
La Pola 2015
Godello, Albariño, Doña Blanca
D.O. Ribera Sacra
Bodega Dominio Do Bibei
29€
Muradella 2012
Doña Blanca
D.O. Monterrei
Bodega Quinta Muradella J.L. Mateo García
63€
Nana 2014
Albariño
D.O. Rías Baixas
Bodegas y Viñedos Attis
36€
Ramón Do Casar 2016
Treixadura
D.O. Ribeiro
Bodega Ramón Do Casar
18€

LA RIOJA:

Botella
Finca la Emperatriz Cepas Viejas 2014
Viura
D.O. Ca Rioja
Bodegas y Viñedos Hermanos Hernáiz
32€

MADRID:

Botella
Cantocuerdas 2015

Albillo

D.O. Vinos de Madrid

Bodegas Bernaveleva

29€

PAÍS VASCO:

Botella
Txakoli Uno 2015
Hondarrabi Zuri
D.O. Arabako Txakolina
Bodegas Goianea.
24€

DESTILADOS:

WHISKY:

 
Maker´s Mark 8€
Black Label 8€
Macallan Amber 12€
The Glenrothes 12€
Glenfarclass 15 12€
Lagavulin 16 15€
Talisker 10 12€
Hibiki 15€

GINEBRA / GIN:

 
Seagram’s 8€
London Nº3 9€
Martin Miller´s 10€
Ginself 10.5€
Gin Mare 9€
Nordés 8.5€
Citadelle 9€
G’Vine 9.5€
Hendrick´s 9.5€
Berry Pickers 10€
Gold 10€

Ron:

 
Bacardi 8€
Brugal Añejo 8€
Barceló Imperial 9€
Kraken 10€
Brugal XV 10€
Zacapa 23 12€

VODKA:

 
Absolut 8€
Belvedere 12€
Beluga 14€

BRANDY(copas):

 
Magno 3.5€
Larios 1866 6€
Mascaró 8€
Cardenal Mendoza 8€
Fdo. de Castilla 12€

Cognac(copas):

 
Delamain 16€

Armagnac(copas):

 
Cles des Ducs VSOP 8€

Calvados(copas):

 
Pays d´auge 12€

MENÚ DE MIGDIA 

 

 

ENTRANTS (al centre)

Crema de brócoli ecològic, tartar de tomata i oli d’herbes.
Ensalada de carlotes torrades, alvocat, iogurt i pipes. 
Croqueta de pastrami.

 

PRINCIPAL (a triar)

Salmó a la meuniere, tàperes i ceba torrada.
o
Galtera de porc ibèric, creïlla torrada y salsa holandesa.

 

POSTRE (a triar)

Flam de café, cremós de manteca tostada i galeta.
o
Bescuit de xocolata, suc de fruits rojos i maduxes.

17.50€ (Sense beguda . IVA inclòs)
De dilluns a divendres. NO FESTIUS.
Es servirà per taula completa.

 

MENÚ 1

AL CENTRO DE MESA

Mozzarella rellena de “esgarraet” y gratinada
Ensaladilla de confit de pato y manzana verde
Croqueta al pesto, tomate y rúcula
Berenjena asada con salsa holandesa y piñones

A ELEGIR COMO PLATO INDIVIDUAL

Se elegirá uno de los segundos para todo el grupo con antelación. La cocina puede proponer solo uno de los dos platos si no cuenta con tiempo suficiente.

Pluma ibérica con berenjena asada y estofada y quinoa
o
Merluza de pincho asada a la llama con caponata siciliana

POSTRES AL CENTRO

Carrot cake “Habitual”
Torrija caramelizada con helado mantecado.

BODEGA INCLUIDA (agua, refrescos, cerveza, vino blanco, vino tinto y café)

45€ IVA incluido

La confirmación del menú debe hacerse con, al menos, una semana de antelación a la fecha del evento.

Los menús pueden sufrir variaciones por la temporalidad del producto. Siempre se mantendrá la estructura del menú.

MENÚ 2

AL CENTRO DE MESA

Mozzarella rellena d´esgarraet con alioli suave gratinado.
Ensaladilla de bacalao, patata y verduras asadas.
Rillet (paté cremoso) de atún con pan sardo y salsa tártara.
Alcachofas en escabeche, altramuces y cacao del Collaret.

SEGUNDO INDIVIDUAL A ELEGIR

Se elegirá uno de los segundos para todo el grupo con antelación. La cocina puede proponer solo uno de los dos platos si no cuenta con tiempo suficiente.

Paletilla de cabrito lechal asada, cebolleta y puré de patata.
o
Corvina a la espalda, judías verdes y vinagreta de piel de limón.

POSTRES AL CENTRO

Merengue de limón, caramelo, avellanas y pasión.
Brioche asado y empapado con biscuit glacé de leche merengada.

BODEGA INCLUIDA (agua, refrescos, cerveza, vino blanco, vino tinto y café)

55€ IVA incluido

La confirmación del menú debe hacerse con, al menos, una semana de antelación a la fecha del evento.

Los menús pueden sufrir variaciones por la temporalidad del producto. Siempre se mantendrá la estructura del menú.

IDEES PER A COMPARTIR

FREDS
Ensaladilla rusa “Ricard Camarena” amb espuma d’olives farcides 9.80€ 5.30€
Ensalada d’abadejo, verdures torrades i satay 11.90€ 7.50€ 
Carlotes torrades, coco i salmó fumat a casa 11.90€ 7.50€ 
Ensaladilla de confit d’ànec, col torrada, salsa hoisin i poma verda 12.50€ 8.20€
Cebes torrades, manteca de anxoves, ametles fregides i alga nori 12.50€ 7.90€
Aladrocs adobats, formatge feta, olives de kalamata i anet 12€ 6.50€
Bomba de sépia, mahonesa de lima i brots tendres de julivert 10.50€  
Rillette de tonyina d’almadraba, pa sardo i salsa tártara 14.40€ 8.50€
Steak tartare de vaca adobat como un “Vitello Tonnato” 13€ 8€
CALENTS
Bunyol cremós i cruixent d’abadejo amb emulsió de miso 2.50€/ud
Croqueta al pesto d’alfàbega 2.20€/ud
Mozzarella farcida de verdures escalibades i gratinada amb allioli suau 4.50€/ud
Piadina margarita, pesto, mozzarella i tomata 9.80€
Espàrrecs torrats, cremós de corvina i raifort 15€ 9€
Espàrrecs verds en tempura, ras el hanout i crema de iogurt grec 14€ 6.50€
Albergina torrada amb salsa holandesa, formatge feta i pinyons 11.50€ 6.50€
Ensalada de creïlla i lluç amb pebrots torrats 11.90€
La nostra versió de la pastela de corder, zumaque i herbes 13.20€  
Tarta templada de tomata pera en conserva i mozzarella de búfala 14.80€/ud
 

Media Ración

ACABEM AMB UN PLAT SOLS PER A TÚ

Menestra de verdures en escabetx suau 12.50€
Hamburguesa mediterrànea, tomata seca, feta i mahonesa 13.50€
Corvina a la espatla, bajoqueta i vinagreta de llima 16.50€
Lluç a la flama, caponata de verdures, emulsió de tomata i habanero 14.20€
Parpatana de tonyina, ceba torrada i suc de tamarindo 16.50€
Costella d’angus torrada i fumada, puré de creïlla i suc al pebre 21€
Ploma ibèrica amb albergina torrada i estofada i quinoa 17.50€
Solomillo de vaca galega, manteca negra i terrina de creïlla i bacon 19€
Paletilla de cabrito lechal, asada, cebolleta y puré de patata 18€
Canelons casolans de pollastre a l’ast 13.80€
Raviolis de rabo de bou en el seu suc, parmesà, xampinyó i rúcula 14.90€

LA NOSTRA PART MÉS DOLÇA

Flam cremós de vainilla de Madagascar i mel de canya 5.90€
Bresquilla de calanda, cremós de vainilla i suc de móra roja 7.50€
Merengue de llima, caramel, avellanes y fruita de la passió 7.50€
Tarta de formatge cremosa amb nous de macadamia 13€
Llesca amb ou caramelitzada amb gelat de mantecao 7.90€
Carrot cake “HABITUAL” 7.50€
Bescuit de xocolata XXL 8€
TIPSY CAKE Brioche torrat i empapat amb biscuit glacé de llet merengada 10€
Tradicional pastís de ametla amb merenga i gema tostada 9.50€
Pinya torrada, bescuit de coco i sorbet de iogurt 7.50€