Anxova costanera XXL “Rafa López”, crema de tòfona i pa cruixent
(1), (3), 4, (7)
5.8 / ud
Bunyol cremós i cruixent d’abadejo amb emulsió de miso
1, (3), 4, (6), (12)
4 / ud
Tomaques confitades, mantega d’ovella, zaatar i pasta de full suflada
(1), 7, (10), 11
13.9
Ensaladilla russa ‘Ricard Camarena’ amb espuma d’oliva verda
(1), 3, 4, 12
13.5 /
Mitja 8
Pancake de 1000 forats temperat amb salmó curat a casa, gemma, caviar d’areng i crema fresca
1, 3, 4, 7, 12
16.5
Albergina rostida, salsa holandessa, formatge feta i pinyons
(1), (3), (4), (7), (8), 12
15.5 /
Mitja 9.5
Bróquil en tempura, mayonesa de tomaques pasificades i Gochujang
1, 3, 4, 6, 7, 11, 12
15.5
Carxofes torrades amb straciatella de burrata, harissa i zaatar
(1), 7, (10), 11
17
Calamar plantxa amb bearnesa de tinta i herbes
(3), 4, (7), (12), 14
18.5
Rovellons confitats amb papada ibèrica i ou escalfat
(1), 3, 12
22.5
Tartar de tonyina i vinagreta de llentilla ‘caviar’ y bimi
(1), (3), 4, (6), (10), (12)
20.5
Steak tartar de vaca gallega, emulsió de rovell i encurtits
(1), 3, 4, 6, 10, 12
19.5
Lluç rostit amb creïlla al pil-pil, suc de fesols amb allada i ceba tendra a la flama
4
24
Rap de platja rostit amb suc de kombu i verdures de temporada
4, 12
28
Entrecotte de tonyina a la brasa amb pak choy rostit i amanit amb una vinagreta d’alls tendres i olives Kalamata
4, 12
27
Cabrit de llet rostit amb ceba glassejada, puré de patata i velouté de rostit
(7), 12
27
Peça de porc ibéric a la brasa amb creïlles a la “beurre noir”
(9), (10), (12)
24
Costella d’Angus asada i rostida al pebre negre i amanida de rúcola
(4), (7), 9, 12
32
Rellom de vaca gallega a la brasa amb creïlla rostida i mantecada en una bearnesa i estragó
(3), (7), (12)
30
Arròs de pollastre de pagès amb bolets, timó i amontillado
12
19 PAX /
(Mín 2 PAX)
Arròs de putxero de polp de roca, cherrys, ceba i bajoqueta
(8), 14
20 PAX /
(Mín 2 PAX)
Pastís cremós de formatge amb fruits rojos
1, 3, 7
9.5
Llesca d’ou caramelitzada amb gelat de mantecat
1, 3, 7
9.5
Café amb llet cremada, mantega i macadamies
(1), 3, 7, (8)
8.5
<Financier> de chocolata
1, 3, 7, 8, 12
8.5
Tall de torró amb crema de llima
1, 3, 7, 8
8.5
Possiblement les millors natilles del món
1, 3, 7, 12
9.5
Minestrone de cítrics, xocolate blanc i perifollo
7, 12
9.5
Pastís de poma caramelitzada amb chantilly (2 pax)
1, 3, 7, (8)
13.5
Servei de pa i oli d’oliva “El Nostre Oli” 100% Arbequina, premsatge en fred 3€/pax
1. Cereals amb gluten | 2. Crustacis | 3. Ou | 4. Peix | 5. Cacauets | 6. Soja | 7. Llet 8. Fruits de closca| 9. Apio | 10. Mostassa | 11. Sèsam | 12. Sulfits | 13. Tramussos | 14. Moluscos
Els ingredientes entre parentesi es poden llevar.